. . .

Noul website al ULBS



Direcția Comunicații și Marketing a refăcut site-ul oficial ULBS https://www.ulbsibiu.ro și este în acest moment într-o perioadă de evaluare tehnica.

Noul website  respectă standardul general din „Memorandumul privind creșterea transparenței și standardizarea afișării informațiilor de interes public” și cuprinde o serie de noi facilități, un nou sistem de trimitere a știrilor și evenimentelor, calendar de evenimente, informații accesibile, o interfață ușor de utilizat și intuitivă, optimizată pentru dispozitivele mobile, identitate omniprezentă. Au fost refăcute 300 de pagini web și importate 200 de știri/evenimente și peste 800 documente și resurse.

Urmeaza a fi refacuta si structura in limba engleza, ce nu va fi o traducere completa a site-ului din limba romana, dar va cuprinde informatii utile vizitatorilor straini.

In urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie ale ULBS, va fi prezentata si speram, aprobata, noua sigla de branding. Aceasta etapa va incheia partea de re-design a identitatii ULBS, la 50 de ani de la inceputurile invatamantului universitar de stat in Sibiu.

Având în vedere că unele resurse web au fost mutate, dacă nu găsiți vechile secțiuni vă recomandăm să accesați linkurile rapide Studenti, Personal didactic sau Informații publice din meniul superior sau să contactați personalul DCM pentru suport tehnic și probleme de acces resurse.


Noul website al ULBS

Detalii

Categorii:

Retea interna Tehnologie

Domenii:

Informatica

Persoană contact:

Support DCM

Email contact:

support@ulbsibiu.ro

Link1:

https://www.ulbsibiu.ro

Link2:

https://dcm.ulbsibiu.ro