. . .

S-a încheiat cea de-a patra ediție a Școlii de vară din cadrul proiectului Bridge Summer School-ULBS



Cei 60 de elevi de liceu care au participat la Școala de vară din cadrul Proiectului Bridge Summer School –ULBS s-au întors acasă – mai exact în localitățile lor, Abrud, Agnita, Berbești, Horezu, Mediaș.
Pentru două săptămâni, elevii au locuit într-unul dintre căminele universității, au luat masa la cantină și au participat la ateliere organizate în cadrul celor nouă facultăți. Nu au lipsit nici activitățile recreative și sportive: bowling, teatru, o vizită la Muzeul Astra sau escaladă în parcul de aventuri Arka Park Păltiniș. Și pentru ca experiența vieții de student să fie completă,  elevii au avut programată și o întâlnire cu reprezentanții tuturor asociațiilor studențești care activează la nivelul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.
Unul dintre profesori ne-a mărturisit că elevii au fost foarte plăcut impresionați de faptul că au fost tratați ca niște adevărați studenți și că au apreciat mult această abordare. La final, tot ce și-ar fi dorit era ca proiectul să dureze mai mult!

Școala de vară este finanțată prin programul ROSE, iar ultima ediție este programată anul viitor, când alți 60 de liceeni vor trăi aceeași experiență.


/

Detalii

Categorii:

Preuniversitar

Persoană contact:

Conf. univ.dr. Felicia Morândău

Email contact:

felicia.morandau@ulbsibiu.ro