. . .

Să o ajutăm pe Andreea să trăiască!



Andreea Ioana Floare este studentă în anul I la Universiatatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Litere, secția: Limba  și literature română și Limba și literature engleză. Ar fi trebuit să fie în anul doi, pentru ca în 2017 a fost admisă pe loc fără taxă, însă o boală i-a întârziat planurile. Deși a fost nevoită să lupte cu moartea, a avut forța să continue. Însă acum, Andreea are nevoie de sprijinul întregii comunități a ULBS, pentru o operație care să îi permit să viseze în contuinuare!

”Viața e un dar ce trebuie prețuit. Fiecare dintre noi merită șansa la o viață frumoasă. Până la 18 ani și 9 luni, viața mea a fost minunată. Zburam printre note muzicale, cântând pe diferite scene, mă bucuram de fiecare clipă ce o primeam de la Dumnezeu. Apoi, într-o zi, aripile mi-au fost frânte. Însă nu m-am oprit. Am dus lupte seculare cu moartea pentru viață și pentru a recupera tot ce am pierdut  prin spitale și clinici private din Sibiu, Cluj și București, trecând prin momente cumplite: 11 luni nu mi-am putut folosi mâinile, am fost imobilizată într-un scaun cu rotile, având în această perioadă alături pe părinții mei: mama care a dus o luptă crâncenă pentru vindecarea mea și pe tatăl meu. Astfel, din lupta mea, au apărut două cărți. “Între el și ea” și “Între ea și el”, două cărți prin care se spune povestea vieții mele, lupta cu boala și o minunată poveste de dragoste. Eu continui să lupt.

       Într-o cursă contra cronometru am ajuns dintr-un spital în altul, primind 8 diagnostice greșite. Într-un final am ajuns în locul potrivit, la un spital privat în  Istanbul, Turcia unde am fost pentru diagnosticare în luna august 2018, iar în luna noiembrie am fost pentru  teste genetice ce au însumat 10 mii de euro. Acolo îmi voi continua tratamentul, ce din păcate costă extrem de mult.

Boala nu poate învinge. Viața trebuie sa continue!”

Cont lei:  RO54INGB0000999907914557

Nume Beneficiar: Iuliana Mihaela Floare – mama Andreei

Banca Beneficiar: ING Bank

Cont euro: RO59INGB0000999908061519

Nume Beneficiar: Iuliana Mihaela Floare – mama Andreei

Banca Beneficiar: ING Bank

Paypal: iulianafloare@gmail.com


Să o ajutăm pe Andreea să trăiască!

Detalii

Categorii:

Donatie

Domenii:

General

Persoană contact:

Teodor Boanta

Email contact:

teodor.boanta@ulbsibiu.ro