. . .

Săli de curs modernizate pentru studenții Facultății de Științe Socio-Umane



Mai mult de 200 de studenți din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane studiază, începând cu semestrul al II-lea al anului universitar curent, în trei săli complet modernizate, săli pentru care Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a realizat investiții în valoare de peste 225.000 lei.

În toate cele trei săli de curs ale Departamentului de Istorie, Patrimoniu și Teologie Protestantă din cadrul facultății au fost realizate lucrări de reparații (instalații termice, zugrăveli și pardoseli), a fost achiziționat mobilier nou și modern, precum și câte o tablă whiteboard, necesare activității de predare. Acestea se adaugă investițiilor operaționale curente din ultima perioadă, investiții realizate în spațiile în care își desfășoară activitatea Facultatea de Științe Socio-Umane.

„Sunt investiții care erau necesare și, în perspectiva în care studenții au revenit fizic la cursuri din semestrul al II-lea, ele vor asigura un confort mult mai ridicat și, implicit, vor contribui la creșterea calității actului de predare”, a declarat prof. univ. dr. habil. Daniel Mara, decanul Facultății de Științe Socio-Umane.

În finalul anului 2021, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a demarat un amplu proces de investiții în modernizarea și dotarea laboratoarelor din cadrul facultăților, fiind alocate, în total, aproximativ 6 milioane lei.

„Considerăm că infrastructura de învățământ este deosebit de importantă, pentru a le putea oferi studenților cele mai bune condiții de studiu. Din acest motiv, anul trecut am demarat o serie de investiții în modernizare și dotare cu aparatură nouă a facultăților și a centrelor de cercetare. Au fost cuprinse în acest plan de investiții laboratoare din cadrul facultăților de Științe, Inginerie, Medicină, Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului și Științe Socio-Umane, urmând ca investițiile să continue și în acest an, fiind vizate și celelalte facultăți din cadrul ULBS”, a declarat prof. univ. dr. habil. Sorin Radu, rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

 

 

 

 

 

 


/

Detalii

Categorii:

Infrastructură

Domenii:

Științe sociale

Persoană contact:

Facultatea de Științe Socio Umane

Email contact:

socioumane@ulbsibiu.ro