. . .

Saptamana francofoniei la Sibiu



Lectoratul Francez vă propune activități variate cu ocazia Zilelor Francofoniei care se vor derula la Sibiu în perioada 19.03 -30.03.2023. Împreună cu cadrele didactice ale Colectivului de limba franceza din ULBS, cu CRU din Sibiu, cu Departamentul de Limbi Romanice, Asociația de prietenie Ile et Villaine Sibiu, cu Asociația Francezilor din Sibiu si CFAS oferim studenților, cadrelor didactice, ULBS și Sibiului francofon un program variat, pe toate gusturile și pentru toate vârstele.

Duminică va avea loc a treia ediție a întâlnirii Regards Francophones, care reunește participanți din Egipt, Burundi, Franța și Elveția. Săptămâna Francofoniei mai propune concursuri și ateliere literare pentru studenți și liceeni, întâlniri cu reprezentanții intreprinderilor francofone din Sibiu, mese rotunde cu cadrele didactice de limba franceză din Sibiu, proiecții de filme artistice franceze.
Un program variat și antrenant la care vă invitam sa participați! Pentru mai multe detalii va rugam consultați link-ul: Link lectorat

Activitățile se găsesc în atașament.


Saptamana francofoniei la Sibiu

Detalii

Categorii:

Conferință Internationalizare Invatamant Mediu de afaceri

Domenii:

General Lingvistica Literatura Relații internaționale

Locaţie:

Sibiu

Persoană contact:

Cochand Jérôme

Email contact:

jerome.cochand@ulbsibiu.ro

Link1:

https://www.facebook.com/LectoratSibiu