. . .

Săptămâna Francofoniei la ULBSLectoratul Francez vă propune activități variate cu ocazia Zilelor Francofoniei care se derulează acum la Sibiu. Împreună cu cadrele didactice ale Colectivului de limba franceza din ULBS, cu Departamentul de Limbi Romanice, Asociația de prietenie Ile et Villaine Sibiu, cu Asociația Francezilor din Sibiu si CFAS oferim studenților, cadrelor didactice, ULBS și Sibiului francofon un program variat, pe toate gusturile și pentru toate vârstele.
Astfel, luni a avut loc a zecea ediție a întâlniri Regards Francophones, care a reunit participanți din Belgia, Ghana, Insulele Mauritius, Congo. Au fost lansate din nou concursurile Mot a Monde și Questions pour un francophone, cu participarea a numeroși studenti, se vor derula proiecții de filme artistice franceze și vor avea loc întâlniri ale studenților ULBS cu angajatorii francezi din Sibiu.
Un program variat și antrenant la care vă invitam sa participați! Pentru mai multe detalii va rugam consultați link-ul: Link lectorat
Pentru a participa la activități online: meet.google.com/gkz-cruy-bjs

Activitățile se găsesc în atașament.


Săptămâna Francofoniei la ULBS

Detalii

Categorii:

Conferință Petrecere Workshop

Domenii:

General Lingvistica Literatura

Persoană contact:

Cochand Jérôme

Email contact:

jerome.cochand@ulbsibiu.ro

Link1:

https://www.facebook.com/LectoratSibiu

Fişier 1:

Programme-SF-2022.pdf