. . .

Școala de Vară – dSummer@ULBS D-School #2



În perioada 08-12 august 2022, ULBS D-School va organiza cea de-a doua ediție a Școlii de Vară dedicate metodei Design Thinking: dSummer@ULBS D-School #2.

La debutul acestui eveniment din 2021, am început cu un experiment. Am oferit o experiență interactivă de învățare pentru 2 echipe de elevi și studenți și în același timp am dat unui voluntar ocazia să testeze rolul de facilitator. Pentru a păstra raportul de 1 facilitator la 5 participanți, dar și din dorința de a capacita și responsabiliza voluntarii activi ai centrului, experimentul despre facilitare a fost realizat în urma unui program de mentorat informal, absolvit de voluntarul ULBS D-School.

Anul acesta, 2 voluntari, de la Facultatea de Inginerie și Facultatea de Științe Socio-Umane, vor experimenta din nou cu rolul de facilitator, îndrumați de cei 2 mentori implicați în program: Raluca Bârsan (facilitator Design Thinking la ULBS D-School) și Dragoș Gavrilescu (facilitator Design Thinking la Design Thinking Society, București).

Echipele vor învăța despre metoda și modul de gândire specifice Design Thinking-ului, rezolvând o provocare propusă de compania NTT DATA împreună cu ULBS D-School.

Cei 10 participanți selectați în urma completării formularului de înscriere (https://forms.gle/Ka5wRh7JBtmoGeAo6) vor fi anunțați vineri, 5 august.

Persoană de contact: raluca.roca@ulbsibiu.ro


Școala de Vară – dSummer@ULBS D-School #2

Detalii

Categorii:

Parteneriate Proiect

Domenii:

General

Persoană contact:

ULBS D-School

Email contact:

d.school@ulbsibiu.ro

Link1:

https://forms.gle/Ka5wRh7JBtmoGeAo6

Link2:

https://linktr.ee/dschool_ULBS

Link3:

https://www.facebook.com/ULBSd.School