. . .

Shakespeare Lives in 2018



Facultatea de Litere și Arte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu vă invită în data de 4 octombrie 2018, ora 10, în Aula „Avram Iancu” (B-dul Victoriei, nr. 5-7), la deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Conferinței Internaționale a Tinerilor Cercetători, în cadrul căreia vom avea bucuria să audiem prelegerea Shakespeare Lives in 2018, susținută de renumitul traducător, anglist și shakespearolog, conf. dr. George Volceanov.

Tema ediției de anul acesta, Spiritul ludic în limbă, literatură, educație și mass-media, a atras la Sibiu 50 de tineri cercetători din Croația, Germania, Macedonia, Muntenegru, Polonia și România, care vor prezenta lucrări în limbile engleză și germană pe parcursul zilelor de 4 și 5 octombrie 2018.

La organizarea acestui eveniment au contribuit Centrul pentru Studii Lingvistice, Literare și Culturale, Societatea Academică Anglofonă din România și Asociația Alumni a Facultății de Litere și Arte, iar sprijinul financiar a fost asigurat de către Serviciul German de Schimburi Academice (DAAD), compania CEPROCS și Banca Română de Dezvoltare (BRD).


Shakespeare Lives in 2018

Detalii

Categorii:

Conferință Internationalizare Simpozion

Domenii:

Lingvistica

Locaţie:

Facultatea de Litere și Arte Aula Avram Iancu

Dată de început:

04/10/2018

Dată de încheiere:

06/10/2018

Persoană contact:

Maria Trappen

Email contact:

maria.trappen@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

Poster-GERMAN_2018.png

Fişier 2:

Poster-ENGLISH_2018.png