. . .

SIE recrutează personal operativ și tehnic



Studenții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au posibilitatea de a urma o carieră în cadrul Serviciului de Informații Externe (SIE) al României, atât în domeniul operativ cât și tehnic. Instituție de stat specializată în domeniul informațiilor externe, SIE selecționează, în vederea încadrării, tineri cu un nivel ridicat de pregătire educațională și potențial de dezvoltare profesională, dornici să își construiască o carieră stabilă și de succes.

În baza criteriilor instituționale de încadrare, sunt vizați studenți aflați în ultimul an de licență, masteranzi și doctoranzi, din cadrul universității.

Ofițer operativ

Ești dinamic, inteligent, adaptabil? Ai curaj, spontaneitate, creativitate, deschidere la experiențe noi? Atunci poți fi spion!

Ce trebuie să știi despre spionaj?

– Este o muncă a inteligențelor – îți antrenează capacitatea de a face față situațiilor care, la

prima vedere, par imposibile.

– Îți oferă șansa să participi la operațiuni speciale – vei avea satisfacția de a îți pune în valoare calitățile.

A fi ofițer de informații externe este cea mai interesantă și provocatoare meserie din lume, în care singurele arme folosite sunt inteligența, stăpânirea de sine și determinarea de a obține ceea ce îți dorești.

Vei avea șansa unică de a desfășura o activitate specială, de a cunoaște medii sociale și culturale diferite. Unica miză este interesul național.

Ești interesat de perspectiva de a lucra alături profesioniști din domeniul intelligence?

Posturi disponibile: ofițer operativ – activitate informativ operativă.

Te așteptăm în echipa S.I.E.! Aplică acum pe www.SIE.ro/cariere!

Tehnologia informației și telecomunicațiilor

Complementar obiectului principal de activitate, S.I.E. are și o serie de competențe distinctive, cum ar fi protecția informațiilor clasificate și comunicațiile cu misiunile diplomatice ale României.

Ce trebuie să știi despre noi?

– Deținem sisteme proprii de comunicații – le dezvoltăm și le anonimizăm.

– Suntem conectați la noutățile tehnologice – folosim instrumente complexe și tehnologii de ultimă generație, inovăm pentru a fi mereu cu un pas înainte.

– Dispunem de o bază materială și logistică performantă ce permite exersarea/dezvoltarea aptitudinilor și cunoștințelor în domenii precum: comunicații, electronică, criptografie, managementului rețelelor și bazelor de date, programare, securității cibernetice.

– Avem un cifru indecriptabil pe care îl folosesc instituțiile din domeniul securității naționale din România.

Ești interesat de perspectiva de a lucra într-o instituție de excelență, unică în România, alături de unii dintre cei mai buni experți din domeniul tehnologiei informației și telecomunicațiilor?

Posturi disponibile: exploatare cifru, evaluare criptografică, dezvoltare software și securitate cibernetică.

Te așteptăm în echipa S.I.E.! Aplică acum pe www.SIE.ro/cariere!

A fi angajat S.I.E. înseamnă să-ți dorești să fii cel mai bun!

De ce S.I.E.?

Pentru că noi nu oferim doar un job, ci o carieră în adevăratul sens al cuvântului.

Vei face parte dintr-o echipă pentru care patriotismul, profesionalismul și simțul datoriei nu reprezintă doar noțiuni abstracte, ci chiar fundamentele vieții pe care am ales-o.

Da, suntem o echipă. O echipă de profesioniști ai secretului, o echipă care se ocupă cu spionajulpentru apărarea României și a concetățenilor noștri. Ca ofițeri de informații alegem să rămânem anonimi pentru ceilalți, pentru că doar astfel putem derula operațiunile necesare pentru protejarea și promovarea intereselor României.

Suntem o echipă în care, indiferent de rolul pe care îl avem în organizație – specialist în limbi străine, recrutor, informatician, analist – depunem toate eforturile pentru a asigura tot ceea ce alții apreciază ca fiind normalitate.

Ai îndoieli cu privire la o astfel de carieră? Foarte bine, înseamnă că ai o gândire critică și,

alături de inteligență, acestea sunt principalele noastre arme. Nu căutăm un James Bond, pentru că James Bond nu există, iar dacă ar exista probabil nu ar face față provocărilor internaționale actuale. Întrun climat internațional extrem de volatil, în care riscurile din online se suprapun celor din offline, căutăm colegi dispuși să acumuleze cunoștințe și să depună eforturi constante pentru perfecționarea propriilor abilități, în slujba României.

Pentru a-ți crea o imagine despre S.I.E., accesează acum site-ul www.SIE.ro!

Alege să fii unul dintre cei care influențează cursul evenimentelor, nu un spectator al acestora

Persoanele interesate pot completa, cu informații cât mai detaliate, aplicația de angajare disponibilă pe site-ul SIE (www.sie.ro) sau pot transmite CV-uri la următoarea adresă: resurse_umane@dci.ro.

 


/

Detalii

Categorii:

General

Domenii:

General

Persoană contact:

Teodor Boanta

Email contact:

teodor.boanta@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

Anunt-operativ.pdf

Fişier 2:

Anunt-tehnic.pdf

Fişier 3:

Prezentare-SIE.pdf