. . .

SOG-TIM F2F Funding Workshop



Cel de-al doilea workshop  din cadrul proiectului european ERASMUS+ Social Growth on Trafficking and Immigration (SOG-TIM) va avea loc vineri, 13 iulie, începând cu ora 9:00 la Centrul de întâlniri și conferințe Hans Bernd von Haeften, str. Livezii, nr. 55, Sibiu. 

Proiectul cuprinde o serie de patru workshop-uri, care au ca scop întâlnirea reprezentanților organizațiilor și asociațiilor de profil cu intreprinzători sociali și specialiști din acest domeniu. Prin intermediul workshop-urilor se urmărește formarea și dezvoltarea abilităților necesare celor care doresc să devină antreprenori sociali și care activează în instituții publice sau private, orientate înspre susținerea  grupurilor vulnerabile, inclusiv din zona migrației și a traficului de persoane.

SoG-TIM’ F2F Funding Workshop se axează pe accesarea de fonduri și pe investițiile cu caracter social. Invitații din străinătate și din România vor discuta despre modele și planuri de afaceri pentru întreprinderile sociale, despre oportunități de finanțare și investiție, în scopul formării abilităților necesare reușitei în domeniul social și antreprenorial.

În cadrul proiectului Social Growth on Trafficking and Immigration Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu are următorii parteneri internaționali: Pedal Consulting SRO din Slovacia, The Nest Social Cooperative Enterprise din Grecia, Make a cube srl din Italia, Eolas S.L. din Spania și Universitatea de Științe Sociale Spoleczna Akademia Nauk din Polonia.

 

Pentru mai multe informații:

Prof. univ. dr. Ioana-Narcisa Crețu – ioana.cretu@ulbsibiu.ro

Dr. Delia Stefenel –  deliaste@yahoo.com


SOG-TIM F2F Funding Workshop