. . .

Student ULBS, vicecampion Mondial la Culturism și Fitness (Juniori)Studentul Facultății de Științe din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, Robert Mihai Frățilă  a obținut o performanță excelentă pe plan internațional, câștigând patru medalii de argint la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness din Iran, desfășurat în perioada 7-10 decembrie, la Teheran. Acesta a continuat astfel seria rezultatelor deosebite din acest an, în care s-a impus la mai multe competiții naționale de profil, printre care merită menționată Cupa României la categoria Classic Bodybuilding.

Robert Frățilă urmează, în paralel, cursurile programelor de licență Educație Fizică și Sportivă și Matematică – Informatică la ambele fiind înmatriculat în anul I.

”Suntem deosebit de mândri de performanțele sportive ale lui Robert, care împreună cu alți studenți de la programul de Educație Fizică și Sportivă al Facultății de Științe, obțin rezultate frumoase în competițiile sportive la care participă”, a declarat conf.univ.dr. Florin Sofonea, decanul Facultății de Științe.

(Foto: Federatia Romana de Culturism si Fitness)


Student ULBS, vicecampion Mondial la Culturism și Fitness (Juniori)

Detalii

Persoană contact:

Biroul de marketing

Email contact:

marketing@ulbsibiu.ro