. . .

Studenta Facultății de Științe, Tabita Teușan, medaliată la Campionatul  Național Universitar de Atletism



Tabita Teușan, studentă a Facultății de Științe la programul de master  Educație fizică și sportivă școlară a câștigat la Campionatul Național Universitar de Atletism, desfășurat la finalul lunii februarie, o medalie de aur în proba de 800 m și trei medalii de argint, în  probele de 1500 m, 400 m și 200 m. În competiția organizată la Bacău s-au întâlnit studenți din 20 de centre universitare din țară.

Alergând în patru curse, am simțit cum fiecare pas era susținut de încredere și chiar și în momentele obositoare, am găsit în mine puterea de a merge mai departe, știind că nimic nu este imposibil atunci când crezi în tine și în ceea ce faci. Astfel, fie că ne confruntăm într-o competiție sau cu provocările vieții, să nu uităm că forța noastră interioară și pasiunea sunt cele mai importante resurse în căutarea succesului și împlinirii personale, a declarat Tabita la întoarcerea în Sibiu.
 
Ii dorim mult succes în continuare și îi mulțumim că a reprezentat Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu în această competiție sportivă!

Studenta Facultății de Științe, Tabita Teușan, medaliată la Campionatul  Național Universitar de Atletism

Detalii

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro