. . .

Studenții Facultății de Drept, premiați la prima ediție a unui concurs de arbitraj desfășurat în baza regulilor Curții Europene de Arbitraj



Echipa Facultății de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a participat la prima ediție a concursului de arbitraj ENJOY THE EUROPEAN COURT OF ARBITRAGE MOOT COMPETITION, concurs desfășurat în baza regulilor Curții Europene de Arbitraj. În data de 28 martie 2024, studenții Răzvan Dinu, Ana Morari, AnaMaria Edu și George Floarea, coordonați de cadrele didactice Conf. univ. dr. Corina Petica Roman și Lector univ. dr. Andreea Dragomir, s-au calificat în etapa finală a Concursului desfășurat la București.

Într-o atmosferă consensuală și neutră, studenții au pledat și au impresionat prin argumentația specifică domeniului arbitrar, în runda finală a concursului, alături de echipa Universității Babeș-Bolyai. Performanța echipei din Sibiu a asigurat recunoașterea oficială a efortului de pregătire teoretică și practică, prin câștigarea locului secund EnJOY European Court of Arbitration- Romanian Chapter Award for Best Team Orals. Răzvan Dinu și AnaMaria Edu au fost numiți Techno Engineering Award Best Individual Oralist. Felicitări tuturor!


/

Detalii

Categorii:

Competitie

Domenii:

Drept

Persoană contact:

lect.univ.dr. Laurențiu Șoneriu

Email contact:

laurentiu.soneriu@ulbsibiu.ro