. . .

Studenţii ULBS merg vara la şcoală în Germania



În perioada 17-21 iulie 12 studenţi ai Facultăţii de Inginerie din cadrul ULBS vor participa la cursurile unei şcoli de vară la Universitatea din Wismar, Germania.

Participarea la acest eveniment este deosebit de benefică pentru studenţi, dar şi pentru angajatorii din Sibiu, întrucât se vor întoarce cu abilitaţi practice si cu o viziune mai largă asupra procesului de producţie. Studenţii vor participa la activităţi practice în laborator, unde vor învăţa despre procesele de turnare, prelucrare prin aşchiere, programare CNC, deformare plastică la rece, dar şi despre Lean Manufacturing, planificarea producţiei si managementul calităţii.

Pentru că predarea va fi în limba engleză şi vor interacţiona şi cu studenţii din Germania (atât la workshop-uri cat şi la activităţile sociale), îşi vor îmbunătăţi şi abilităţile de comunicare într-o limba străină.

Costurile pentru cazare, masa, materiale didactice, echipamente si activităţi extracurriculare în Wismar (pentru perioada 17-21 iulie) sunt acoperite dintr-un grant obţinut de la DAAD (Serviciul German pentru Schimburi Academice), iar o parte din cheltuielile pentru deplasarea în şi din Germania a celor 12 studenţi sunt acoperite de Fundaţia Academia Ardeleană şi firma Ceprocs SRL. 


Studenţii ULBS merg vara la şcoală în Germania

Detalii

Categorii:

Mobilități

Domenii:

Inginerie

Dată de început:

17/07/2017

Dată de încheiere:

21/07/2017

Persoană contact:

Teodor Boanta

Email contact:

teodor.boanta@ulbsibiu.ro