. . .

Study of the U.S. Institutes (SUSIs) for Student Leaders from EuropeNe face deosebită plăcere să vă anunțăm deschiderea competiției Study of the U.S. Institutes (SUSIs) for Student Leaders from Europe pentru vara anului 2022.

Programul se adresează studenților cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, invitați să se înscrie pentru un program academic cu durata de 5 săptămâni în Statele Unite ale Americii. Tema institutului de anul acesta este Jurnalism și MediaCandidații trebuie să aibă cetățenie română, să fie înscriși la studii de licență (indiferent de domeniul de studiu, însă fără a se afla în an terminal de studiu), să fie buni cunoscători ai limbii engleze și să se deosebească prin realizări academice/extrașcolare. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 10 ianuarie 2022.

Bursa acoperă integral costurile programului în SUA (transport intern și internațional, cazare și întreținere, asigurare medicală oferită de Departamentul de Stat al SUA, alocație pentru cărți și participări în programele culturale organizate de partenerii din SUA).

Anunțul complet al programului, incluzând criteriile de eligibilitate și modalitatea de înscriere, este disponibil pe website-ul Comisiei Fulbright: 2022 Study of the U.S. Institutes for Student Leaders from Europe » Fulbright Romania.

Pentru informații suplimentare, candidații pot contacta Comisia Fulbright la următoarea adresă de email: office@fulbright.ro.


Study of the U.S. Institutes (SUSIs) for Student Leaders from Europe

Detalii

Categorii:

Internationalizare

Domenii:

General

Persoană contact:

Laura-Maria Craciunean-Tatu

Email contact:

dep.externe@ulbsibiu.ro