. . .

Târg de joburi pentru studenții ULBS



Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu prin Centrul de Servicii Integrate pentru Studenți SMARTHUB organizează în data de 26.10.2022 Târg de joburi pentru studenții ULBS.

 Activitatea, parte a proiectului ” Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și piața muncii: dezvoltarea în mediul educațional a unor competențe corelate cu cerințele pieței muncii” -CNFIS-FDI-2022-0279, va reuni angajatori de top din județul Sibiu, dar și companii naționale care vor prezenta ofertele de locuri de muncă/stagii de practică/stagii de internship/voluntariat pentru studenți.

Oportunitățile de carieră deschise de companiile locale/naționale sunt atât pentru studenții din domeniul de licență, cât și pentru studenții de master.

Companiile vor veni în sprijinul studenților cu informații concrete despre ceea ce înseamnă contracte de muncă, stagii de practică/internship.

Vă așteptăm la Facultatea de Litere și Arte (hol parter și etaj), în intervalul 9.00-17.00 pentru a afla direct de la reprezentanții angajatorilor care sunt oportunitățile de angajare/practică/internship/voluntariat!

 


Târg de joburi pentru studenții ULBS

Detalii

Persoană contact:

Vanina Szoke

Email contact:

vanina.szoke@ulbsibiu.ro