. . .

Târgul educațional TeD ULBS



În zilele de 13 și 14 aprilie 2022, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, prin Centrul de Servicii Integrate pentru Studenți SmartHub, a organizat prima ediție a 𝐓â𝐫𝐠𝐮𝐥ui 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 (𝐓𝐞𝐃 𝐔𝐋𝐁𝐒), târg de consultanță educațională pentru elevii de la liceele din Sibiu și din zonele învecinate. Evenimentul s-a bucurat de o prezență extrem de numeroasă din partea elevilor de liceu din clasele a XI-a și a XII-a.

𝐓â𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 (𝐓𝐞𝐃 𝐔𝐋𝐁𝐒) a avut ca obiectiv prezentarea ofertei educaționale (programe de studiu, burse de studiu / subvenții, număr de locuri alocate, cerințe specifice concursului de admitere, cazare în campusul ULBS, aspecte ale vieții studențești).

Centrul de Servicii Integrate pentru Studenți SmartHub a reușit să aducă față în față facultățile ULBS cu elevii din liceele din Sibiu și din zonele învecinate, fiind primul eveniment desfășurat față în față după perioada pandemică.

Sub coordonarea profesorilor, elevii au luat parte la prezentările ofertei educaționale realizate de fiecare facultate, după care s-au îndreptat cu interes spre standurile de prezentare educațională, unde au interacționat cu cadrele didactice și studenții ULBS, adresându-le numeroase întrebări.

Ne dorim ca acest eveniment să se desfășoare anual.













Târgul educațional TeD ULBS

Detalii

Categorii:

Comunicate Preuniversitar Promovare

Domenii:

General

Persoană contact:

Marius Milcu

Email contact:

centru.smarthub@ulbsibiu.ro