. . .

Toamna Studențească. Deschiderea oficială a noului an universitar



An de an, mii de tineri aleg Sibiul universitar ca drum de pornire către transformarea unei pasiuni într-o carieră de succes. Între zidurile orașului plin de istorie și cultură își plănuiesc viitorul, iar mediul academic este dator să își asume rolul de a-i ghida cu toată responsabilitatea spre locul în care ei își doresc să ajungă. Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” își continuă misiunea de a contribui la desăvârșirea identității economice, științifice, sociale și culturale a Sibiului.

În  data de 2 octombrie, mii de boboci ai celor două instituții de învățământ superior vor simți pentru prima oară emoția studenției, într-o ceremonie ce va avea loc la Sala Transilvania, începând cu ora 12,00. Pentru acest nou început, ei îi vor avea alături pe colegii mai mari, rude, prieteni și viitorii profesori, în ceea ce a devenit un eveniment de marcă al Sibiului universitar: Toamna Studențească.

Oficialități ale orașului și județului împreună cu cadre universitare le vor transmite tuturor studenților gândurile lor pentru anul universitar 2017-2018, iar atmosfera va fi destinsă de un recital susținut de Radu Nechifor.

”Toamna studențească” este un eveniment organizat de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu și este co-finanțat de Primaria Municipiului Sibiu și Consiliul local Sibiu.


Toamna Studențească. Deschiderea oficială a anului universitar 2017/2018

Detalii

Categorii:

Ceremonie Comunitate locala General Invatamant

Domenii:

General

Locaţie:

Sala Transilvania Sibiu

Dată de început:

02/10/2017

Dată de încheiere:

02/10/2017

Persoană contact:

Teodor Boanta

Email contact:

teodor.boanta@ulbsibiu.ro