. . .

ULBS a deschis sesiunea de preînscrieri pentru Admiterea 2021Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a deschis platforma de preînscrieri/ înscrieri la programele de licență și master pentru sesiunea Iulie 2021, aceasta reprezentând prima etapă a procesului de admitere online. Astfel, începând din 10 mai, elevii claselor a XII-a și absolvenții de liceu se pot preînscrie/ înscrie online pentru admiterea la studii universitare de licență din cadrul ULBS. De asemenea, studenții din ani terminali și absolvenții de studii de licență se pot preînscrie/ înscrie online pentru admiterea la studii universitare de master din cadrul ULBS.

Și anul acesta, întregul proces de înscriere va fi realizat online, pe platforma https://admitere.ulbsibiu.ro/, unde candidații vor putea completa informațiile solicitate și vor putea încărca documentele necesare. Candidații care dețin toate documentele (inclusiv diploma de BAC sau licență) vor putea finaliza procesul de înscriere, iar cei care urmează să susțină examenele finale în acest an, vor avea posibilitatea de a încărca. ulterior, doar documentele care le lipsesc, cu respectarea calendarului de admitere (https://admitere.ulbsibiu.ro/articol/62/calendar).

Calendarul admiterii cuprinde etapa preînscrierilor (cu două subetape: operaționalizarea platformei și preînscrierea sau încărcarea dosarelor), etapa înscrierilor (completarea tuturor informațiilor și definitivarea dosarelor, acolo unde este cazul), validarea dosarelor, desfășurarea concursurilor, afișarea rezultatelor, confirmarea locurilor, înscrierea la modulul psihopedagogic, desfășurarea concursului de admitere la modulul psihopedagogic, afișarea rezultatelor și confirmarea acestora.

Informațiile  privind preînscrierile/ înscrierile la admiterea în cadrul ULBS sunt disponibile pe site-ul https://admitere.ulbsibiu.ro/.

ULBS pune la dispoziția celor interesați Ghidul privind preînscrierea/ înscrierea candidaților (https://admitere.ulbsibiu.ro/resources/front/img/ulbs/Ghid-admitere.pdf), precum și serviciile Centrului de Informare  (telef. 0269 ADULBS – 0269 238527, email centru.informare@ulbsibiu.ro, platforma de Chat), prin intermediul căruia se vor oferi informații specifice candidaților, în funcție de zona lor de interes.

Locurile disponibile pe fiecare specializare în parte urmează să fie stabilite în perioada imediat următoare.


/

Detalii

Categorii:

Admitere

Domenii:

General

Persoană contact:

Teodor Boanta

Email contact:

teodor.boanta@ulbsibiu.ro

Link1:

https://admitere.ulbsibiu.ro

Link2:

https://admitere.ulbsibiu.ro/resources/front/img/ulbs/Ghid-admitere.pdf

Link3:

https://admitere.ulbsibiu.ro/articol/62/calendar