. . .

ULBS a găzduit Conferința Studențească FORTHEM 2024



În perioada 8-11 aprilie 2024, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a găzduit Conferința Studențească FORTHEM, un eveniment în cadrul căruia studenții participanți s-au familiarizat cu Alianța FORTHEM și au discutat diverse oportunități de colaborare.

Studenții reprezentanți în Senatul ULBS s-au întâlnit cu membri ai organizațiilor studențești de la Universitatea din Agder (Norvegia) și Universitatea din Letonia, precum și cu președinții Consiliului Studențesc FORTHEM.

În timpul activităților desfășurate pe parcursul celor patru zile, participanții au făcut schimb de opinii cu privire la reprezentarea studenților în cele trei orașe universitare europene și au explorat potențiale oportunități de colaborare cu parteneri europeni sau de implicare în proiecte europene de tineret.

Conferința a avut drept scop promovarea implicării studenților în viața universității și în comunitate, dar și generarea de idei și proiecte pentru activități studențești, ce vor putea fi fructificate în viitor printr-un proiect pentru tineret finanțat de Uniunea Europeană.


/

Detalii

Categorii:

Forthem Internationalizare

Persoană contact:

Raluca Mureșan

Email contact:

raluca.muresan@ulbsibiu.ro