. . .

ULBS D-School Inputs: Prezentări online în fiecare joiÎncepând cu 18 mai, ULBS D-School invită comunitatea academică din Sibiu să participe la prezentările online susținute în fiecare joi de către un invitat din cadrul Alianței Globale de Design Thinking (GDTA), respectiv din cadrul comunității Design Thinking România.

Prima invitată este prof. Hoda Mustafa, Directorul Centrului pentru Predare și Învățare din cadrul Universității Americane din Cairo (AUC) și reprezentant AUC în cadrul GDTA.

Tema din 18 mai propusă de prof. Mustafa în colaborare cu ULBS D-School va cuprinde o discuție despre:

  • cercetarea necesară în primele etape din procesul de Design Thinking, 
  • diferența dintre cercetarea de marketing și interviurile realizate în Design Thinking,
  • instrumente utilizate în etapa de înțelegere a provocării sau ceea ce numim „spațiul provocării” în Design Thinking.

Prezentarea va începe la ora 10 și va fi urmată de o sesiune de discuții, participarea fiind posibilă prin accesarea link-ului de Google Meet: https://meet.google.com/wxy-isxn-zoc

Pentru participarea la următoarele prezentări sau pentru a primi e-mail în legătură cu următorii invitați, vă rugăm să completați următorul formular: https://forms.gle/kgVqznkXHRHrrm4C7

Pe baza acestor prezentări, începând cu 8 iunie, la ULBS D-School va fi lansat un nou curs de Design Thinking pentru profesori, sub forma unui modul intensiv.

 


ULBS D-School Inputs: Prezentări online în fiecare joi