. . .

ULBS D-School relansează inițiativa „UNLOCK the D-School”



Centrul de Design Thinking al ULBS (ULBS D-School) relansează inițiativa UNLOCK the D-School”, prin care studenţii, cadrele didactice și partenerii Universității pot rezerva într-un anumit interval spațiul D-School pentru organizarea unor dezbateri, ateliere creative sau cercuri tematice, cu scop academic.

Spaţiul nu dispune de calculatoare, dar este dotat cu un ecran mare la care poate fi conectat orice laptop prin conexiune HDMI şi există şi un adaptor pentru utilizatorii Mac.
Beneficiarii pot folosi whiteboard-urile goale şi post-it-uri, fără a interveni însă asupra whiteboard-urilor dedicate proiectelor în curs de realizare în spaţiul de lucru (coordonatorul ULBS D-School va fi prezent pe parcursul activităţii pentru lămuriri). Capacitatea spaţiului este de aproximativ 15 persoane. În zona de lucru pe echipe există 4 mese reglabile pe înălţime, iar în zona de networking încap aproximativ 15 scaune aşezate în cerc.
Rezervarea spaţiului se realizează urmând paşii din tutorialul de mai jos, cu menţiunea că rezervarea poate fi făcută de luni până vineri şi nu este necesară ridicarea cheii de la Serviciul CDI, ci direct prezentarea la ULBS D-School (clădirea modulară din parcarea Facultăţii de Inginerie), în cazul în care a fost primit mesajul de aprobare a rezervării pe e-mail.

Dacă spaţiul este deja rezervat în intervalul dorit, se pot trimite alte sugestii, însă rezervarea trebuie să fie făcută cu o săptămână înainte de desfăşurarea activităţii. Răspunsul va fi primit în maxim 48 de ore.
Informații suplimentare se pot obține de la coordonatoarea ULBS D-School, Raluca Bârsan
( raluca.roca@ulbsibiu.ro ).


ULBS D-School relansează inițiativa „UNLOCK the D-School”