. . .

ULBS, în clasamentul Young University Rankings 2023



ULBS este prezentă într-un nou clasament internațional realizat de prestigioasa revistă The Times Higher Education (THE). De această data, clasamentul vizează cele mai bune universități înființate în ultimii 50 de ani, iar Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu ocupă poziția 501+. Pentru ediția din acest an, 963 de instituții de învățământ superior au raportat datele instituționale, în topul final fiind incluse doar 605 universități din întreaga lume, dintre care patru din România.

Criteriile vizează cei 13 indicatori de performanță care stau la baza evaluărilor THE, însă ponderile au fost ajustate în ceea ce privește notorietatea dobândită prin reputație. Indicatorii iau în calcul valorile cheie ale învățământului superior: activitatea didactică, cercetarea și implicarea internațională, scopul fiind acela de a oferi o perspectivă cuprinzătoare și echilibrată a evaluării.

Este pentru a doua oară când Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este prezentă în clasamentul Young University Rankings, prima participare fiind cea din 2022.

Mai multe detalii despre acest clasament, aici: https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/young-university-rankings


ULBS, în clasamentul Young University Rankings 2023

Detalii

Categorii:

Comunicate Rankinguri

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro