. . .

ULBS, în topul Best Value University for International Students și Best Value University World RankingsStudy Abroad Aide ( www.studyabroadaide.com)  este o platformă complexă care conectează studenții cu mediul academic, oferind tinerilor aflați în căutarea unei variante de studii superioare, informații relevante despre universitățile din întreaga lume. Nu mai puțin de 1 600 000 de vizitatori au accesat in 2022 platforma, cu intenția de a explora online potențialul centrelor universitare prezentate aici.

Recent, Study Abroad Aide a elaborat un studiu care a evaluat 8060 de instituții publice și private de învățământ superior, din 69 de țări, stabilind un clasament al celor mai avantajoase universități din lume, din perspectiva calității educaționale și a accesibilității costurilor.

Clasamentul, publicat în luna noiembrie a acestui an aduce vești îmbucurătoare pentru Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu: ULBS s-a situat pe locul 12 în categoria Best Value University for International Students , din 73 de universități românești evaluate și în primele 22% universități în clasamentul Best Value University World Rankings.

Mai multe detalii despre acest studiu, aici: https://studyabroadaide.com/best-value-institutions-world/

 


ULBS, în topul Best Value University for International Students și Best Value University World Rankings

Detalii

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro