. . .

ULBS lansează din această toamnă un nou domeniu de studii universitare de doctorat



Ministerul Educației a emis ordinul privind acreditarea domeniului de studii universitare de doctorat Sociologie, în cadrul Școlii Doctorale de Științe Sociale a IOSUD-ULBS. Ordinul nr. 3061/2024 vine ca urmare a acreditării obținute de ULBS în luna decembrie a anului trecut, din partea Consiliului Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS).
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este instituţie organizatoare de studii universitare de doctorat în șase domenii fundamentale de doctorat (ştiinţe umaniste, ştiinţe inginereşti, ştiinţe economice, ştiinţe juridice, ştiinţe medicale şi teologie).
Sociologia devine astfel cel de-al șaisprezecelea  domeniu de studii universitare de  doctorat din cadrul ULBS, alături de Filologie, Istorie, Teologie, Calculatoare și Tehnologia informației, Inginerie industrială, Inginerie mecanică, Inginerie și Management, Matematică, Drept, Economie, Management, Finanțe, Cibernetică și Statistică, Medicină, Teatru și Artele Spectacolului.
Admiterea la studiile universitare de doctorat în cadrul ULBS va avea loc în luna septembrie a acestui an, conform calendarului care va fi afișat pe site, în secțiunea dedicată Institutului de Organizare a Studiilor Doctorale și Postdoctorale.


ULBS lansează din această toamnă un nou domeniu de studii universitare de doctorat

Detalii

Domenii:

Științe sociale

Persoană contact:

relatii publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro