. . .

ULBS, locul 5 la Campionatul European de Robotică EUROBOT 2019



Studenții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu s-au clasat pe locul 5 la Campionatul European de Robotică – EUROBOT OPEN 2019, care s-a desfășurat în perioada 30 mai – 1 iunie 2019, în localitatea La Roche sur Yon, Franța.

ULBS a participat cu două echipe din cadrul Facultății de Inginerie – CyberTech și PowerBot – alături de alte 31 de echipe din Algeria, Belgia, Canada, Elveția, Franța, Germania, Grecia,  Italia, Marea Britanie, Rusia, România, Serbia, Spania, Taiwan și Tunisia.

”În prima fază a competiției, fiecare echipă a disputat câte cinci partide, iar în urma punctajelor obținute, primele opt s-au calificat în faza eliminatorie. În această fază a concursului, echipa CyberTech a ocupat locul 3, iar echipa PowerBot s-a clasat pe locul 12”, a declarat prof. dr. ing. Gabriel Racz. În urma fazei eliminatorii, CyberTech a terminat competiția pe locul 5, după ce, în 2018, sibenii au terminat întrecerea pe locul 7.

”Mulțumim sponsorilor Continental Automotive Systems Sibiu și Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu pentru sprijinul financiar acordat echipelor de robotică!”, a mai spus prof. Racz.


ULBS, locul 5 la Campionatul European de Robotică EUROBOT 2019

Detalii

Categorii:

Competitie

Domenii:

Inginerie

Persoană contact:

Gabriel Racz

Email contact:

gabriel.racz@ulbsibiu.ro