. . .

ULBS și Duale Hochschule Gera-Eisenach au semnat un acord de parteneriat 

Acordul intitulat Memorandum of agreement s-a încheiat între Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Duale Hochschule Gera-Eisenach din Germania și a fost semnat în prezența E. S. doamna Kerstin Ursula Jahn, Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu.

Documentul își propune să faciliteze transferul de bune practici între cele două universități, prin încurajarea mobilităților adresate studenților, prin participarea la proiecte comune de cercetare și prin comunicarea de informații cadru privind programele duale de studiu.

Memorandumul a fost semnat din partea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu de către prorectorul pentru studenți și relația cu comunitatea, doamna Raluca Sassu, iar din partea  Duale Hochschule Gera-Eisenach din Germania, de către prorectorul pentru perfecționare și cercetare, domnul Jürgen Müller.

La întâlnire au mai participat prorectorul pentru programe de studiu, domnul Horațiu Dura, prodecanul pentru programe academice, internaționalizare și administrativ al Facultății de Științe Economice, domnul Eduard Stoica și domnul Torsten Joerges, director general Kuka Automatizare Romania, în calitate de absolvent al universității DHGE și de membru al Clubului Economic German din Transilvania (DWS).


/

Detalii

Persoană contact:

relatii publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro