. . .

VeniSIA (Venice Sustainability Innovation Accelerator) caută startup-uri din întreaga lume pentru ediția 2023 a Programului de co-inovare privind schimbările climatice și economia circularăProgramul de co-inovare al VeniSIA (ecosistemul de inovare durabilă al Universității Ca’ Foscari din Veneția) identifică idei de afaceri și soluții tehnologice pentru partenerii corporativi și dezvoltă proiecte pilot (proof of concept) inovatoare pentru a răspunde provocărilor de sustenabilitate ale partenerilor.

Temele abordate vizează mobilitatea durabilă, protecția mediului înconjurător, agritech, energia regenerabilă, moda durabilă, economia circulară, precum și orașele și comunitățile SMART.

Veneția, „cel mai vechi oraș al viitorului”, este contextul ideal pentru testarea și îmbunătățirea noilor soluții tehnologice și a ideilor de afaceri axate pe durabilitate și inovare. Atrăgând echipe din întreaga lume, se formează o comunitate internațională de „inovatori rezidenți” care dezvoltă idei și soluții pentru a rezolva problemele de sustenabilitate ale orașului, scalabile la nivel global.

La finalul programului, startup-urile finaliste (1 echipă/partener) vor primi câte un premiu de 20.000 de euro și posibilitatea de a dezvolta un proiect pilot (proof of concept) cu sprijinul unei companii mari.

Termenul limită pentru înscrierea în program este 31 mai 2023. Mai multe detalii aici: https://www.venisia.org/co-innovation/


VeniSIA (Venice Sustainability Innovation Accelerator) caută startup-uri  din întreaga lume pentru ediția 2023 a Programului de co-inovare  privind schimbările climatice și economia circulară