. . .

Workshop Business Model Canvas. Meet the entrepreneur series



Descriere eveniment

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu alături de BRCC Sibiu vă invită la un nou eveniment din seria de Meet the entrepreneur un workshop aplicativ despre Business Model Canvas realizat în colaborare cu Cristina Alice Duțu de la Junior Achievement România.

Modelul Canvas este un instrument foarte util în elaborarea unui plan de afaceri, indiferent dacă doriți să întocmiți un plan de afaceri pentru o idee de afacere nouă sau dacă doriți să înțelegeți mai bine cum funcționează o afacere existentă pentru a lua decizii corecte și să deveniți un lider în lumea afacerilor. Acest instrument este utilizat în planificarea afacerii și managementul strategic oferind o descriere grafică a afacerii cu ajutorul unei diagrame cu 9 cadrane care prezintă componentele afacerii și legăturile dintre ele.

Înregistrare participare eveniment:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScicSRMlLqZXktPrWKsO9SJF8J7oYnvvbH9ArdbdafAJbKqzQ/viewform

Unde și când?

Evenimentul va avea loc marți 8 iunie 2021 online de la  ora 17:00  la 20:00.

 Cine este Alice Duțu?

Cristina Alice Duțu este Programs Director în cadrul Junior Achievement (JA) România și face parte din echipă din 2010. Manager de program cu experiență, cu o bună capacitate de analiză și sinteză, creativitate, perspectivă critică și orientat spre rezultate. În cadrul organizației, gestionează implementarea programelor și proiectelor pe diferite categorii educaționale, educație antreprenorială, orientare profesională (realizând activități precum elaborarea materialelor educaționale, selecția și comunicarea cu beneficiarii, training, consultanță și suport profesori, elevi, studenți, monitorizare, evaluare, raportare), și fiind de asemenea parte din echipe multidisciplinare în diferite proiecte la nivel european și internațional.


/

Detalii

Categorii:

Antreprenoriat

Domenii:

General

Persoană contact:

Mihaela Rotaru

Email contact:

mihaela.rotaru@ulbsibiu.ro