. . .

xDay București 2023



Ia parte la următorul pas în evoluția tehnologiei. Hai și tu la xDay București!

MultiversX, una dintre cele mai avansate arhitecturi blockchain din lume, cu peste 2 milioane de utilizatori, a fost creată pentru a susține dezvoltarea de aplicații revoluționare pentru utilizatori, business-uri, societate și noua frontieră Metavers.

În Octombrie, aducem una dintre cele mai mari conferințe Web3 din lume în România, pentru trei zile pline de discuții captivante despre blockchain, finanțe, inteligență artificială, Metavers, Web3 gaming și multe altele. Tehnologii emergente, produse inovatoare și importante oportunități de networking.

xDay e o experiență unică ce aduce împreună oameni influenți din domenii cheie, antreprenori, investitori, programatori și lideri globali din multiple domenii. Nu există o altă oportunitate similară de a-ți găsi următorul job în unul dintre cele mai competitive domenii, direct de la echipe cu experiență din Europa. xDay este locul perfect pentru a începe o carieră pe traiectoria potrivită și pentru a construi relații de impact.

În parteneriat cu Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, îți oferim o reducere adițională pentru biletul Early Bird deja redus – pentru doar €59 (TVA inclus) te poți alătura celor peste 3.000 de participanți pasionați ca tine la o conferință tech-first pentru a descoperi informații valoroase, idei revoluționare și pentru a stabili conexiuni cu oameni de top din lumea tehnologiei.

Având loc între 19 și 21 octombrie, la Palatul Parlamentului din București, xDay 2023 va include o gamă variată de sesiuni susținute de experți globali, discuții din zona tech și un hackathon dedicat cu premii și finanțare de până la 1 milion de dolari.

Există un număr limitat de bilete cu preț redus.

Aplică pentru a obține unul: https://form.typeform.com/to/T31Uoz9G

Pentru studenții care vor sa facă un pas mai departe, am pornit înscrierile pentru xDay Hackathon, un eveniment care se desfășoară timp de o lună de zile și care oferă premii și finanțare de până la 1 milion de dolari pentru proiectul tău. Înscrie-te pentru una din cele două verticale și alege din 6 domenii, de la Inteligență Artificială, Plăți, Aplicații Mobile și până la Gaming și Metavers. Lucrează alături de alți oameni pasionați și experți din domeniu pentru a-ți aduce ideile la viață într-un mediu colaborativ.

Înscrie-te aici: https://xday.com/hackathon


xDay București 2023

Detalii

Categorii:

Parteneriate Tehnologie

Domenii:

Economie General Informatica Inginerie Matematică Tehnologie

Locaţie:

Palatul Parlamentului, București

Persoană contact:

Stoica Eduard

Email contact:

eduard.stoica@ulbsibiu.ro

Link1:

https://form.typeform.com/to/T31Uoz9G

Link2:

https://xday.com/hackathon