. . .

Zeci de medici se reunesc la ULBS în cadrul Conferinței de Neuro-Oncologie, Care4Cancer



În perioada 27 – 28 aprilie Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, prin Facultatea de Medicină, organizează în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România – Filiala Sibiu și cu susținerea MedLife, conferința de neuro-oncologie cu tema Comprehensive Advancements in Research and Exchanges for Neuro-oncology.

Evenimentul, intitulat Care4Cancer, reunește peste 45 de personalități din domeniul medical, care vor prezenta metode și tehnici inovative pentru diagnosticarea și terapia cancerului, într-o abordare multidisciplinară și multimodală.

Conferința din acest an are loc în Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și adună medici din Statele Unite ale Americii, Turcia, Polonia și România, care vor aborda, în cele 7 secțiuni ale conferinței, subiecte precum: Oncologia și Radioterapia, Oncologia Neuro-oftalmologică, Abordări multidisciplinare în tratamentul cancerului, Aspecte legate de calitatea vieții pentru pacienții oncologici .

„Este o onoare și o bucurie pentru ULBS să putem colabora cu centre și specialiști de renume din întreaga lume, care și-au pus amprenta la nivel mondial în domeniul neuro-oncologiei. Ne propunem ca acest eveniment să devină o tradiție și să adune pe plan local, an de an, tot mai mulți experți cu care putem face schimb de cunoștințe și experiențe”, a declarat șef de lucrări dr. Claudiu Matei, PhD, gazda evenimentului.

Suntem încântați că Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu susține această conferință de amploare, grație eforturilor Facultății de Medicină și domnului dr. Claudiu Matei, organizatorul acestui eveniment, o reuniune care pune încă o dată Sibiul pe harta evenimentelor mari, de prestigiu în comunitatea internațională academică”. (prof.dr. habil. Sorin Radu, rectorul ULBS)

Care4Cancer 2023 este un eveniment științific de înaltă ținută academică, fiind acreditat de către Colegiul Medicilor din România cu 12 puncte EMC. Participarea la această conferință este gratuită.

 


/

Detalii

Categorii:

Comunicate

Domenii:

Medicină

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro