. . .

Câștigători FameLab Sibiu



Drăghici Nicolae Tiberiu și Vîlvoi Elena Georgiana vor reprezenta centrul universitar Sibiu în finala națională FameLab de la București de pe 20 mai, și vor beneficia de un masterclass de comunicare susținut de specialiști din Marea Britanie și România, la București pe 20-21 aprilie.

Desemnarea studenților sibieni care vor reprezenta ULBS în etapele următoare a avut loc în 10 aprilie la sediul Learn Hub ULBS. Prezentările concurenților au fost  evaluate de juriu în baza a trei criterii: conținut, claritate și carismă. Au fost înscrise șapte proiecte:

Buhoiu Dragoș-Adrian (ȘAIAPM) cu tema Alimentația fundația unui instinct, Comșa Dorel (Facultatea de Inginerie) cu tema Tulburări ale ritmului circadian        , Conțiu Teodora  (ȘAIAPM) cu tema Sisteme de cultură – Hidroponia, Drăghici Nicolae Tiberiu (ȘAIAPM) cu tema Influențele sunetelor în creșterea plantelor, Radu Ovidiu (Facultatea de Științe) cu tema CRISPR Cas9 Designer Babies, Sicoe Andreea Ioana (ȘAIAPM) cu tema Protejând mediul, ne protejăm viața!, Vîlvoi Elena Georgiana ( Facultatea de Științe) cu tema Specii de animale pe cale de dispariție.

După evaluarea celor șapte prezentări, clasamentul final a arătat astfel: locul 1 – Drăghici Nicolae Tiberiu, locul 2 – Vîlvoi Elena Georgiana , locul 3 – Radu Ovidiu Iulian.

Câștigătorii au fost premiați cu câte o tabletă oferită de partenerul competiției TopTech, iar eforturile concurenților clasați pe locurile 4 – 7 au fost răsplătite cu diplome de  participare și cărți cu subiect științific oferite de Editura Humanitas.

Toți concurenții vor intra în cursa pentru cel mai bun video pe categoria în care se încadrează, în domeniul Științele Medicale, fiind deja desemnat câștigător sibianul Comșa Dorel.


/