. . .

Înscrieri Competiția FameLab



British Council deschide înscrierile pentru cea mai importantă competiție de comunicare a științei: FameLab International.

Studenții sau cercetătorii cu vârsta de peste 19 ani, care studiază sau desfășoară activități în inginerie, medicină, tehnologie, biologie, chimie, fizică sau matematică pot concura pentru șansa de a câștiga o săptămână în Marea Britanie, la Cheltenham Science Festvial, pentru a reprezenta România în finala internațională din festival, precum și de a beneficia de training în comunicare și premii supriză.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să pregătească un material video, cu o durată de maxim 3 minute, în care să prezinte în mod cât mai captivant un subiect pe o temă științifică, cu care se pot înscrie online până pe 31 martie. Prezentările concurenților sunt evaluate de juriu în baza a trei criterii: conținut, claritate și carismă.

Mai multe informații despre înscrieri și desfășurarea concursului în România sunt disponibile pe website-ul British Council sau în evenimentul de pe Facebook.


/