. . .

Meditații gratuite la matematică la Facultatea de Inginerie



Elevii de clasele a XI-a și a XII-a care doresc să se pregătească suplimentar la matematică pentru sesiunea de Bacalureat și admitere la facultate 2019 au posibilitatea de a participa, și în acest an, la cursurile susținute gratuit de profesori ai Facultății de Inginerie, din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Cursurile vor începe în 20 octombrie 2018 și se vor încheia în 25 mai 2019, în acest interval fiind programate 20 de ședințe, sâmbăta, în intervalul 9,00-12,00, în aula IE 101 a Facultății de Inginerie.

Informaţii suplimentare se pot obține la adresa http://csac.ulbsibiu.ro/informatii_admitere.php și http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere, sau la secretariatul departmentului Calculatoare și Inginerie Electrică – tel. 0269 216062 int. 461.

Pregătirea la Informatică va avea loc după un orar care va fi afișat pe site-ul Departamentului de Calculatoare și Inginerie Electrică: http://csac.ulbsibiu.ro/ și pe cel al Facultății de Inginerie: http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere/.


Meditații gratuite la matematică la Facultatea de Inginerie

Detalii

Categorii:

Invatamant

Domenii:

General Inginerie

Persoană contact:

Lizeta Popescu

Email contact:

lizeta.popescu@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

Bac-2019.docx