. . .

Program de studii postuniversitare în domeniul afacerilor specifice mediului industrial internațional, derulat de ULBS



Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS), în parteneriat cu East China University of Science and Technology din Shanghai, una dintre cele mai mari universități din China, lansează, în premieră în România, un program de studii postuniversitare în domeniul afacerilor specifice mediului industrial internațional, în special cel chinez.

”Propunerea dezvoltării acestui program de studii postuniversitare vine în contextul tendințelor internaționale actuale, în care China deține un rol important ca partener economic, existând un interes tot mai crescut al mediului academic și de afaceri față de cultura, economia și mediul de afaceri chinez. Dezvoltarea afacerilor cu China prezintă tendințe de creștere evidente inclusiv în țara noastră, cererea de specialiști în acest domeniu fiind astfel în continuă creștere”, a declarat prof.univ.dr. ing. Dan Dumitrascu, directorul departamentului de Inginerie Industrială și Management din cadrul ULBS.

Planul de învățământ propus este unul modern (Leadership în organizații industriale; Managementul calității; Sisteme informatice în afaceri; Marketing în industrie; Dezvoltarea proiectelor de afaceri în industrie; Fezabilitatea afacerilor; Mediul de afaceri industrial chinez; China în economia mondială; Managementul resurselor și sustenabilitate; Istoria și cultura chineză; Legislația chineză a afacerilor; Piața financiară chineză), în concordanță cu tendințele din domeniu, fiind orientat către cunoașterea specificității mediului de afaceri chinez. Cursurile se desfășoară în limba engleză, de către cadre didactice din cele două universități. Cursanții cu rezultate deosebite pot fi selectați pentru vizite de studiu în China.

Cursurile vor avea o durată de 200 de ore, admiterea pentru unul din cele 50 de locuri făcându-se pe bază de interviu, iar taxa de studii este de 2.800 lei. ”Se poate înscrie orice absolvent de studii universitare, fie că este vorba de studii de licență sau de master și indiferent de domeniul de studii absolvit. La finalizarea studiilor se va elibera un Certificat de atestare a competențelor profesionale emis de Ministerul Educației Naționale și un Certificat de absolvire emis de East China University of Science and Technology din Shanghai” a adăugat prof. Dan Dumitrașcu.


Program de studii postuniversitare în domeniul afacerilor specifice mediului industrial internațional, derulat de ULBS

Detalii

Categorii:

Invatamant

Domenii:

Inginerie

Persoană contact:

Dan DUMITRASCU

Email contact:

dan.dumitrascu@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

Acte-necesare-inscrierii-1.docx

Fişier 2:

FISA-DE-INSCRIERE_2019-1.docx

Fişier 3:

Prezentare-Postuniversitar-2019-4-1.pptx