RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Teodor Boanta teodor.boanta@ulbsibiu.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

CSU Sibiu și-a prezentat lotul la ULBS
   17 Septembrie 2016

Echipa de baschet masculin CSU Sibiu și-a prezentat lotul de jucători cu care va lua startul în noul sezon al Campionatului Național, în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat vineri după-amiază, în sala 'Lucian Blaga' a Universității 'Lucian Blaga' din Sibiu.

În prezența tuturor jucătorilor dar și a echipei tehnice și executive a clubului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea le-a transmis baschetbaliștilor că Universitatea va continua să îi sprijine, dar că numai rezultatele sunt cele care păstrează fanii și sponsorii aproape. 'Este un cerc vicios în care ne aflăm. Atâta timp cât sunt rezultate, fanii și sponsorii vor veni lângă echipă. Atunci când rezultatele nu sunt cele așteptate, fanii sunt supărați, nu mai vin la sală, iar sponsorii stau în background. Eu vă urez mult succes și sunt convins că va fi un an dificil. Atât ULBS cât și eu personal vom continua să fim alături de echipa noastră de suflet și voi veni la meciuri de fiecare dată când timpul îmi va permite', le-a transmis rectorul Ioan Bondrea, jucătorilor.

În privința obiectivelor pentru sezonul în care CSU va debuta luni, directorul clubului, Horațiu Floca spune că accederea în primele șase poziții la finalul primei părți a campionatului este primul pas. 'Succesul echipei nu stă într-un singur jucător, într-un antrenor sau într-un manager. Trebuie să lucrăm împreună, ca o echipă, la fel cum am făcut și anul trecut, iar atunci, cu siguranță vom avea și rezultate. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în această vară și vă așteptăm la meciuri', a spus Horațiu Floca.

În timp ce fiecare component al CSU a primit din partea conducerii ULBS insigna universității, rectorul a primit un tricou pe care să-l poarte la meciuri.

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare